Welcome to family Torén

Welcome to family Torén

MAF piloten Rune Karlsson!

KatastroferSkapad av daniel lör, augusti 15, 2009 10:53:53

Rune Karlsson har många års erfarenhet av missionsflyg i flera länder! Bangladesh små floder känner han som sin egen ficka! Att landa på små ytor med massa små båtar runt om är en vana för Rune! De som flygit med honom vet att det är en särskild upplevelse, han är helt suverän! Jag glömmer aldrig när han drog på med planet i en flodkrök, under en bro och sedan lyfte just före nästa krök, hissnande!För några dagar sedan var jag med Rune till syd för att se utvecklingen efter katastrofen Aila och bli ledsagad i luften av Rune var som vanligt en upplevelse!
Vill ni ha bildvisning i Sverige från Bangladesh, kontakta Rune, han är en alldeles särdeles fotograf, vilka bilder! kontakta honom på: rune@bushflyer.seEn bön innan flygning är viktig för Rune!Rune har med skrivar utrustning på varje flygning, han tar kort på människor och så får de sedan korten direkt, vilken service och vilken enorm glädje hos folket som kanske aldrig sett ett kort på sig själva!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Catherine lör, september 12, 2009 13:47:56

härliga bilder, man fick ju aldrig se Rune i action under vår tid så det är riktigt kul att se era bilder. Daniel - du är inte så dålig på att ta bilder heller.

kram