Welcome to family Torén

Welcome to family Torén

Bildgåta november

bildgåtanSkapad av daniel mån, november 24, 2008 11:04:54
Under hela året är detta en viktig sysselsättning för 100000 tals kvinnor i Bangladesh. Vad är det kvinnan gör och dess användningsområde?Blog ImageRätt svar är som ni skriver bränsle! De tar kodyngan på fälten eller på gården och plattar till detta och sätter främst fast dem på träd men också så här på marken. Ni skriver också att de kletas fast på pinnar som "bränslestavar" och det är helt rätt och mycket bra. Kodyngan är bra, men ryker förskäckligt och inte speciellt effektivt, brinner snart ut!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Håkan Bhai tor, december 04, 2008 18:35:41

Skit-kul skulle man kunna säga! Svågern som såg varianten i södra delarna av landet, man kramar dyngan kring en sticka, så kallade "bränslestavar", tyckte han var kul - han jobbar till vardags på ett kärnkraftverk där bränslestavarna är av annat slag!

Skapad av Anders tis, november 25, 2008 20:40:49

Det skulle man kunna tro Jim. Du är inne på rätt spår, men det handlar nog mera om bränsletillverkning. Det gäller att ta vara på allt som kommer ut - det blir bäst verkningsgrad så. /Tack för så många foton och fakta Daniel.

Skapad av Jim mån, november 24, 2008 22:49:28

Den tekniske utredaren från "Bengali-CSI" matchar ett fotavtryck från en brottsplats med det stora brotts-fot-o-grafi-arkivet!