Welcome to family Torén

Welcome to family Torén

Firade Påsk i Goa Goa!

familjenSkapad av daniel sön, april 12, 2009 12:13:59
Vi tog inrikesflyg till Goa och taxi ner till södra Goa och vårt favoritställe fån förra året, Agonda Beach. En paradisstrand som är oexploaterad, inga resorts och här sätter man upp stugor och plockar ner dem när säsongen är slut vilket den var i slutet av vår vecka här.

Stranden är ca 3 km lång med palmer varvat med lärkträd innanför stranden. Goa strand restauranger. Delfiner patrullerar stranden tidig morgon. I byn strosar kor, grisar och getter fram i vardagslunk. Katolska kyrkan har präglat mkt här i byn och kyrkan mitt ibyn är en naturlig träffpunkt.


Takten för oss här var låg, läste böcker, bara umgicks och njöt av just vara tillsammans, vi saknade Hanna som var med oss här förra året!

3 dagar pa en strand och det borjar riktigt pirra i kroppen! Tidiga morgonvandringar med Lukas och bollspel av olika slag var kanon pa denna fridens och lugnets plats Agonda! Testa Agonda beach i Goa!
Keju heter denna "frukt"! Jo, det är cashewnut! Vilket jobb de lägger ner på att plocka frukten och sedan ta bort bara en enda nöt, oerhört tidskrävande och tänka bara på när vi äter dessa nötter som vi slänger i oss nöt på nöt!Syskonen fightas om bollen på stranden, nertill en konstspark av Lukas!

Vi besökte Flea market i norra Goa som kom till under tidigare Hippievågar i Goa. Tyvärr finns det mkt misär kvar i detta område. Idag är det oerhört mkt ryssar som invaderar området.


  • Kommentarer(2)//www.torenarna.se/#post209