Welcome to family Torén

Welcome to family Torén

Lukas har det kanon!

familjenSkapad av daniel ons, oktober 29, 2008 10:07:26
I början av oktober besökte vi Lukas på hans skola Hebron i Ooty. Det började med drama vecka och det var helt underbart att se alla elever agera som små proffs, helt otroliga draman. Drama drottning blev en svenska (finns 3 svenskar på skolan) Ebba Andersson från Tidaholm vars föräldrar jobbar i Chennai, helt grym!
Vi hade ett rum inte långt från skolan så Lukas kom och sov nätterna hos oss, vilket var så mysigt, inte så mkt sömn, mkt snack! Vi hade med en mountainbike då hans dorm gör mkt cykelturer i bergsområdet. Nya Zealändaren Chris Ellwood som är Lukas baording pappa älskar mountainbike och motorcyklar. Lukas har blivit större på många sätt och det är så gott att se hur gott han trivs på sin skola!
Därefter tog vi med Lukas till Kovalam stranden vid staden Trivandrum och vi hade en underbar vecka då vi kunde bara rå om Lukas. Många åker dit så visst hade Lukas goa möjligheter att träffa sina kompisar när han blev trött på sina föräldrar! Blog Image Första kramen på Lukas rum som han delar med 4 andra killar!Blog Image Uppfarten till Hebron. Lukas snart huvudet längre än Kicki!Blog Image Standard 13 hade ett kanondrama i "Blood brothers"!Blog ImageUnder besöks veckan på skolan äter alla elever och föräldrar ute på skolgården, trevligt!Blog Image Ett gott indiskt kaffe med mjölk nere i byn värmer gott!Blog Image Kovalamvy från Lighthouse.Blog ImageSandgrävning var populärt under veckan och fräsch fruktsallad läskade gott i värmen!Blog Image Duellen på stranden!Blog ImageHär surfar Lydia in på en bra lång våg! Surfvågorna är underbara och samtidigt farliga. Tre från skolan var riktigt farligt ute och fick undsättninga av livvakterna. Vi fick ta hand om dem efteråt. Varje år är det tillbud här då strömmen är stark och många inte orkar simma in eller så kan det vara simokunniga som ger sig ut.

  • Kommentarer(0)//www.torenarna.se/#post133